Transavia haalt passagiers uit Marokko

Sinds 21 oktober 2021 zijn er geen Nederlandse vluchten meer welkom in Marokko vanwege de oplopende besmettingen van het coronavirus.

Doordat er nog veel Nederlanders in Marokko verbleven vanwege de herfstvakantie is het de luchtvaartmaatschappijen niet gelukt om een ieder  tijdig terug te halen. Inmiddels hebben de Marokkaanse autoriteiten toestemming gegeven voor de repatriëring vluchten. De toestellen vliegen leeg naar Marokko en keren terug met passagiers die woonachtig in Nederland zijn.  Wel zijn het er in totaal 10, waarvan Transavia eigenlijk al zeker weet dat het niet voldoende zal zijn om alle Nederlanders terug te halen. Wellicht dat er later nog nieuwe vluchten zullen worden toegevoegd.

De vluchten zijn allen in de week van 22 tot 29 oktober 2021, vanuit Marrakesh, Casablanca, Nador en Tanger. 

Passagiers van wie hun Transavia vlucht geannuleerd is hebben geen recht op compensatie omdat de opgelegde maatregelen vanuit de Marokkaanse overheid een overmachtsituatie is. Wel hebben de passagiers die helemaal niet meer afreizen recht op vergoeding van hun ticket, of een deel daarvan. De passagier kunnen hiervoor claim indienen bij Transavia
Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten