Spanningen tussen Air France-KLM en KLM

Sinds kort staat de Canadees Ben Smith aan het roer bij Air France-KLM. Aan Ben Smith de moeilijke taak om een einde te maken aan de eindeloze ruzie met de Franse vakbonden. Na het aftreden van topman Jean-Marc Janaillac is er nog geen vooruitgang geboekt met de situatie. In 2018 zijn al 1,3 miljoen passagiers de dupe geworden van de stakingen van het personeel van Air France.

KLM-topman Pieter Elbers is de tweede man bij Air France-KLM. Er blijken wat spanningen te ontstaan tussen Ben Smith en Pieter Elbers. Smith aast op meer macht binnen het bedrijf en stelt steeds meer voorwaarden aan de positie als tweede man van Pieter Elbers. Zo wilt Smith een zetel in de Raad van Commissarissen van KLM. Elbers staat voor het KLM belang en gaat niet akkoord met meer zeggenschap in ruil voor een Raad van Commissarissen zetel.

Als u te maken krijgt met vertraging en of annulering door een staking van het personeel van een luchtvaartmaatschappij heeft u recht op compensatie. Vul uw vluchtgegevens hieronder in en zie meteen op hoeveel compensatie u recht heeft. 

Compensatie afhankelijk van de afstand

U kunt een compensatie ontvangen als u meer dan drie uur vertraagd bent, uw vlucht geannuleerd is of wanneer u geweigerd bent op de vlucht door bijvoorbeeld een overboeking. De compensatie die u mogelijk kunt ontvangen is afhankelijk van de gevlogen afstand en staat los van de originele ticketprijs.

€250

Tot 1500km

€400

1500km tot 3500km

€600

Meer dan 3500km

Claim process graphic

Check uw vlucht!

Vul hieronder uw vluchtgegevens in en controleer kosteloos of u recht heeft op een compensatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie dan is het mogelijk om binnen 3 minuten uw claim succesvol in te dienen.

Claim afhandeling

Wij vechten kosteloos uw claim aan bij de iedere luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden van de status.

Juridisch proces

Indien nodig stappen wij in samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor naar de rechter om uw gelijk te halen. Door met de professionele juristen samen te werken, hebben we een slagingskans van 97%!

Uitbetaling

Als wij succesvol zijn ontvangt u uw compensatie binnen een aantal dagen op uw rekening. Aviclaim houdt 29% (incl. BTW) van het geclaimde bedrag in.

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten