Mogelijk uitval van vluchten door sneeuw

De verwachte sneeuwval van 22 januari gaat waarschijnlijk voor het uitvallen van vluchten van en naar Schiphol zorgen. KLM raadt passagiers aan om goed de status van hun vlucht in de gaten te houden.

Passagiers mogen kosteloos hun vlucht omboeken naar een andere datum of een andere bestemming met een van KLM’s partners Air France en Delta Air Lines.

Dinsdag wordt er vanaf 08.00 uur sneeuw verwacht in het Zuidwesten en het westen van Nederland meldt Weerplaza. Volgens Weeronline kan sneeuwval in de Randstad zorgen voor gladheid en extra drukte tijdens de ochtendspits.

Als u vlucht vertraagd of geannuleerd is op 22 januari betekent het niet direct dat het een buitengewone omstandigheid betreft, mogelijk heeft u wel recht op compensatie. Het weer kan namelijk mee vallen.

Compensatie afhankelijk van de afstand

U kunt een compensatie ontvangen als u meer dan drie uur vertraagd bent, uw vlucht geannuleerd is of wanneer u geweigerd bent op de vlucht door bijvoorbeeld een overboeking. De compensatie die u mogelijk kunt ontvangen is afhankelijk van de gevlogen afstand en staat los van de originele ticketprijs.

€250

Tot 1500km

€400

1500km tot 3500km

€600

Meer dan 3500km

Claim process graphic

Check uw vlucht!

Vul hieronder uw vluchtgegevens in en controleer kosteloos of u recht heeft op een compensatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie dan is het mogelijk om binnen 3 minuten uw claim succesvol in te dienen.

Claim afhandeling

Wij vechten kosteloos uw claim aan bij de iedere luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden van de status.

Juridisch proces

Indien nodig stappen wij in samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor naar de rechter om uw gelijk te halen. Door met de professionele juristen samen te werken, hebben we een slagingskans van 97%!

Uitbetaling

Als wij succesvol zijn ontvangt u uw compensatie binnen een aantal dagen op uw rekening. Aviclaim houdt 29% (incl. BTW) van het geclaimde bedrag in.

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten